SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi wellness v Dolních Věstonicích pro dvě osoby

3. květen 2024

Pokud dnes 3. 5. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte poukaz na ubytování na dvě noci se snídaní a privátním wellness pro dvě osoby.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme Vám poukaz na ubytování na 2 noci s bohatou snídaní a privátním wellness pro 2 osoby v Rodinném wellness hotelu U Langrů v Dolních  Věstonicích na jižní Moravě.

Dolní Věstonice leží na úpatí Pálavských vrchů a v těsné blízkosti Novomlýnské nádrže. Můžete se těšit nejen na příjemné ubytování, užít si můžete i venkovní bazén a celoročně otevřené wellness centrum s vířivým sudem a finskou saunou.

Sauna

Pobyt si můžete zpříjemnit i návštěvou místní restaurace, která byla vybudována z původního habánského sklepa z roku 1868, restaurace se pyšní kvalitní moravskou kuchyní a kvalitním vínem z Pálavských vrchů. Pokud máte rádi aktivní dovolenou, tak hotel U Langrů je centrem cyklistických, turistických a vinařských stezek v srdci Pálavy. Ale můžete jen odpočívat; zdejší skvělé masérky ve wellness centru Vám pohodu a relax zpříjemní relaxační masáží či skvělým zábalem.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně

Pokud odpovíte na 2 otázky správně, pošleme Vám balíček potřeb (různých tmelů a lepidel) pro drobné opravy a rekonstrukce v domácnosti od značky TYTAN. Balíček se Vám bude hodit, ať už bydlíte v bytě, domě, ale využijete ho třeba i na chalupě.

lepidlo

Obsahuje vysoce pevná lepidla vhodná na všechny druhy materiálů, přilnavá i na mokrém podkladě, nebo třeba rychle vytvrzující sanitární silikonový tmel, který chrání spáry před houbami a plísněmi po dobu 15 let a také rychleschnoucí pěnové lepidlo, které drží již za 60 sekund. Snadno se dávkují díky aplikátorům a aplikačním pistolím.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio